Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > ЖРК Вардар > Савевски со шест вардарки на Медитеранските игри

Савевски со шест вардарки на Медитеранските игри

11111111111111111111

На Медитеранските игри во Алжир ќе настапат  дамите, водени од селекторот Љубомир Савевски. Селекторот на женската селекција нема премногу да експериментира, тој на списокот го повика стандардните репрезентативки. На списокот има шест девојки од ЖРК Вардар.

cevak-480x610