Thursday ,21 September 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Видео стрим) ЖРК Вардар-О.Поле 15-30 часот

(Видео стрим) ЖРК Вардар-О.Поле 15-30 часот

264439299_2356371971165993_4131013131606737959_n

Денес (Среда 08.12.2021) со почеток во 15:30ч во СЦ Јане Сандански, ЖРК Вардар е домаќин на ЖРК Овчер Поле Славјански Универзитет. 
Влез: Слободен

Од дуелот може да се проследи директен пренос на следниот ЛИНК!