Saturday ,02 December 2023
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фото табела) Младинките на ЖРК Вардар заминаа како лидери на зимска пауза

(Фото табела) Младинките на ЖРК Вардар заминаа како лидери на зимска пауза

Младинките на ЖРК Вардар, оваа есен во групата-А со максимален ефект се лидери пред паузата која следи пред продолжението на сезоната на пролет. Црвено-црните дами максимално доминираа на средбите со Чаир, Струма и Чаир. Ние сме веќе со една нога на завршниот Ф-4 турнир.

h