Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Комбат 87 – Пароли

Комбат 87 – Пароли

Неодминлив декор на мечевите на КК Вардар е и нивната навивачка група Комбат 87 . Тие верно во солидна бројка го следат својот миленик на сите домашни мечеви без разлика на рангот на натпреварување дали е тоа Првата или годинава Трета лига каде се единствена навивачка група во истата . На гостинските натпревари се трудат , но заради познатите причини во Мак кошарката забраните недавањето карти на гостински навивачи и слично ретко имаат прилика да се појават. Како и секоја навивачка група на мечевите на КК Вардар вадат кореографии и пароли . Во следното видео можете да ги погледнете дел од паролите на Комбат 87 истакнати на мечевите на Вардар.

Leave a Reply