Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Кадетките на Вардар ЕМ со две победи
Кадетките на Вардар ЕМ со две победи

Кадетките на Вардар ЕМ со две победи

Две максимални победи извојуваа кадетките на ЖОК Вардар ЕМ на првиот турнир во својата категорија кој се одигра овој викенд. Ова се постигнатите резултати :
/
ЖОК ВАРДАР ЕМ – ОК Ѓорче Петров 2:0
 ОК Фокс волеј-ЖОК ВАРДАР ЕМ 0:2