Sunday ,27 November 2022
Последни:
Home > Uncategorized > (Фото+Видео) БК Вардар вредно работи во “Кале“
(Фото+Видео) БК Вардар вредно работи во “Кале“

(Фото+Видео) БК Вардар вредно работи во “Кале“

Од почетокот на ова надела, БК Вардар повторно започна со тренинзи во старата “База“, спортскиот центар “Кале“. Место каде со години се создавале репрезентативци и и елитни борачи. Со појавување на Проф.Пешко  на боречкиот тренинг, како “магнет“ секојдневно дефинираат од 30-50 борачи во разни возрасни категории. Се тренира на исправање на техниката и правилно поставување на ставот, “стојката“ и движењето. Во продолжение неколку фотогафии и кратки видеа од активностите.

bk2 bk3

bk