Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Вардаровите борачи со активности во Србија и Шведска
Вардаровите борачи со активности во Србија и Шведска

Вардаровите борачи со активности во Србија и Шведска

Вардаровите борачи се на различни медидијани, додека Нуров бори на меѓународниот турнир Али Алиев, Лазаревска е во Србија, а Салахаси во Шведска.

received_1020826232614526

Бојана Лазаревска ќе настапи на Президен Купот во Белград.

received_756673612787800


 

А пак, Aид Салахаси е на подготовки во Стохком, Шведска со SPÅRVÄGEN WRESTLING TEAM.