Sunday ,01 October 2023
Последни:
Home > Uncategorized > (ФОТО) Девојките на Ристова работат под „полна пареа“
(ФОТО) Девојките на Ристова  работат под „полна пареа“

(ФОТО) Девојките на Ристова работат под „полна пареа“

Девојките на ЖРК Вардар работат под „полна пареа“ со нивниот ментор Драгана Ристовска, тие се подготвуваат за вториот дел од сезоната 2021/22 година. Тимот е на располагање речиси во целост, покрај другите тука е и новото зимско засилување на црвено-црните дами.

8

0 1 2 2w 3 4 5 6 7 9 272179149_10220866308349687_1854936730489622681_n 272185043_10220866310869750_6169429401761944573_n 272185475_10220866312629794_3976113607136632295_n 272187096_10220866309789723_5551591923671104622_n 272187145_10220866313829824_832120219569601007_n 272188738_10220866305469615_2439996606887992602_n 272191687_10220866310229734_7577616069322444401_n 272200423_10220866305589618_1086567401845026833_n 272202924_10220866320469990_2938510021207233275_n 272238555_10220866324870100_5343590614906727914_n 272245872_10220866313429814_381582801486014727_n 272246957_10220866319989978_9220918388575256036_n 272251037_10220866319429964_8616617419407594477_n 272251468_10220866312269785_5108656381432926067_n 272267035_10220866321630019_7171994220669233469_n 272278697_10220866316189883_2911671568622870005_n 272293004_10220866312909801_6033668250604875348_n 272307650_10220866309149707_977094792427236672_n 272376658_10220866323270060_1351161230935098878_n