Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Uncategorized > (Фото) Гача одлично се чуствува по оперативниот зафат
(Фото) Гача одлично се чуствува по оперативниот зафат

(Фото) Гача одлично се чуствува по оперативниот зафат

 Филип Гачевски успешно е опериран  од кила, за голманот на Вардар следува пауза од  неколку недели по што ќе ги започне подготовките со својата екипа за наредната сезона во единствената втора лига.

288368710_5109286202459421_8944444184045577723_n

Популарниот Гача добро се чуствува по оперативниот зафат .