Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Пелистер следен ривал на младите екипи на ФК Вардар
Пелистер следен ривал на младите екипи на ФК Вардар

Пелистер следен ривал на младите екипи на ФК Вардар

Следен предизвик за младите  тимови на ФК Вардар  е  битолскиот тим, екипата на  ФК Пелистер.

Веќе утре, кадетите и младинците  гостуваат во Битола, ден потоа  во недела (27/11/2022) ќе бидеме домаќини на пионерските екипи на зелено-белите на наш терен. Дуелите и во двата дена се играат во 11-00 и 13-00 часот.