Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Савевски со 5.вардарки и против Литванија
Савевски  со 5.вардарки и против Литванија

Савевски со 5.вардарки и против Литванија

Hа ЕХФ шампионатот во Клаипеда, кадетките денеска ќе бидат на многу поголем предизвик и прв сериозен натпреварувачки тест. Наш  ривал е домаќинот на овој ЕХФ шампион, селекцијата на  Литванија дуелот се игра во 18-00 часот.

Селекторот  Савевски  се одлучи кои 16 ќе започнат денес. Од нашите девојки во составот се: Јана Равојска (Вардар),Магдалена Тошевска (Вардар), Бојана Коцева (Вардар), Борјана Коцева (Вардар) и Мила Пешиќ (Вардар).