Sunday ,01 October 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен Божиќ на сите кои го празнуваат овој празник!

Среќен Божиќ на сите кои го празнуваат овој празник!

merry-christmas-wallpaper-03-2011

Редакцијата на ”Вардар Фанс” им ги честита божиќните празници на сите оние кои го празнуваат овој празник денеска, односно на православните христијани.

Среќен Божиќ !!!