Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен роденден Попова Јасмина
Среќен роденден Попова Јасмина

Среќен роденден Попова Јасмина

Денес свое полнолетство прославува бекот на ЖРК ВардарПопова Јасмина. Таа есенва ја засили  конкуренцијата на бековските позиции од каде имавме заминувања. Станува збор за девојка за  која се смета дека има голем потенцијал. Девојката која денес полни 18.години истиот го покажа оваа есен кога впиша 20.погодоци зад своето име.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЈАСМИНА!