Wednesday ,17 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Тој има само датум на раѓање,…Тоше Проески
Тој има само датум на раѓање,…Тоше Проески

Тој има само датум на раѓање,…Тоше Проески

На 25.01.1981 се роди најголемиот и најдобриот музички вокал во Македонија Тоше Тодор Проески. За жал нашиот ангел веќе не е помеѓу нас на земјата. Денеска Тоше требаше да го прослави својот 38-ми роденден. Вардар Фанс и Комити, Тоше никогаш не го забораваат.

Вечна слава, Тоше Тодор Проески.