Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > Uncategorized > ПВК „Вардар“ врши упис на членови од 4 до 10 години „непливачи“
ПВК „Вардар“ врши упис на членови од 4 до 10 години „непливачи“

ПВК „Вардар“ врши упис на членови од 4 до 10 години „непливачи“

Пливачкиот и ватерполо клуб „Вардар-8“  врши уписи на нови членови од 4 до 10 годинини. Повеќе информации на следниот банер:

241741635_10220192528265606_722560213206380500_n-1