Tuesday ,23 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Утре закажано тестирање за Ковид-19 на ЖРК Вардар
Утре закажано тестирање за Ковид-19 на ЖРК Вардар

Утре закажано тестирање за Ковид-19 на ЖРК Вардар

Утре, тимот на ЖРК Вардар ќе ги мине стандардните тестови за Ковид-19 пред почетокот на првенството. Поради пандемијата и протоколите за заштита пред почетокот на сезоната кој е закажан за задутре, петок, мора да се мине оваа процедура. Како што е наведено во протоколот ваков тест црвено-црните дами ќе имаат секоја седмица додека трае процесот на патреварување кој според распоредот ќе заврши на 06/11/2020.

Во петок во 1.коло од сезоната 2020/2021 гостуваме кај тимот на ЖРК Стpужанка во Струга.