Tuesday ,16 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > ЕМОТИВНО ВИДЕО!!! Играчите задно со Комити и публиката за последен пат ја испеаа “Шампионе“..
ЕМОТИВНО ВИДЕО!!! Играчите задно со Комити и публиката за последен пат ја испеаа “Шампионе“..

ЕМОТИВНО ВИДЕО!!! Играчите задно со Комити и публиката за последен пат ја испеаа “Шампионе“..

По крајот на дуелот со Сегед, и неверојатната победа на црвено-црните никој ама никој не помислуваше да ја напушти салата. Вардарци дефилира, многу многу емоции имаше во тие моменти. Играчите клекнаа пред Комити и ја испеаа заедно со нив, но и цела сала “Шампионееее“…