Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (Фотогалерија) Многу радости, детски џагор и голови кај најмалите учесници на Зимскиот турнир
(Фотогалерија) Многу радости, детски џагор и голови кај најмалите учесници на Зимскиот турнир

(Фотогалерија) Многу радости, детски џагор и голови кај најмалите учесници на Зимскиот турнир

Денес продолжи турнирот „Еден живот, една љубов″ со натпреварите во мини ракомет, наменети за момчиња и девојчиња родени 2010 година и помлади. Во спортскиот центар „Јане Сандански” започнаа натпреварите кај најмалите. Многу, детски, џагор, радости, голови видовме ова утро.
 
Во оваа категорија се натпреваруваат 8 екипи и тоа Ѓорче Петров Вардар и Драчево Вардар, како и Будимир Вардар и Делчево Вардар со по три екипи.
50661394_1232088310299801_9048424528396419072_n
1 2 3 4 5 5g 5t 7 8 9 13 14 41 42 43 44 gw