Thursday ,06 August 2020
Последни:
Home > ЖРК Вардар > (Фото+Резултати) Одиграна втората половина кај момците и девојките на турнирот „Еден живот, една љубов“
(Фото+Резултати) Одиграна втората половина кај момците и девојките на турнирот „Еден живот, една љубов“

(Фото+Резултати) Одиграна втората половина кај момците и девојките на турнирот „Еден живот, една љубов“

Денес во Јане Сандански по првото утринско коло во машка и женска конкуренција се одигра и втората рунда од турнирот „Еден живот, една љубов“. Погледнете ги извештаите од утринските мечеви ( момци и девојки). Во продолжение ви ги носиме резултатите и фотогафии од втората рунда:

0
Машки:
Урдаревски Вардар-РК Филип Вардар 14-13 (6-7)
РК Будимир Вардар-РК Балтепе Вардар 19-11 (12-4)
РК Ангели Вардар-РК Филип Вардар 16-17 (11-6)

2 3-2
Женски:
РК Будимир Вардар- РК Седмерец Вардар 15-4 (8-1)
РК Драчево Вардар-РК Делчево Вардар 12-14 (8-6)
РК Будимир(2) Вардар-РК Седмерец Вардар 14-6 (9-4)

4 6 7 8-2 9 10 11 12 14 15 16 17