Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Среќен 20.роденден Ивана Џатевска
Среќен 20.роденден Ивана Џатевска

Среќен 20.роденден Ивана Џатевска

Денес свој роденден прославува п пикерот на црвено-црните и член на македонската А-репрезентација Ивана Џатевска. Честитки од редакцијата на Вардар Фанс до еден од најдобрите поединци во нашиот тим.

FB_IMG_1681396921606

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЏАТЕ!