Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > Uncategorized > (Фотогалерија) ЖРК Вардар работи под полна пареа
(Фотогалерија) ЖРК Вардар работи под полна пареа

(Фотогалерија) ЖРК Вардар работи под полна пареа

Во понеделникот, Драгана Ристова во големата сала при СЦ “Јане Сандански“ ги започна зимските подготовки на ЖРК Вардар за пролетните предизвици. Тимот работи вредно, посветено и атмосферата е на ниво. Екипата е речиси во целост на располагање на Ристова. Единствено Јана Паковска поради повреда не е во строј, се очекува деновива приклучување и на Лазаровска Михаела. Царчев Александар, тренерот на голманите, изостанува во оваа фаза бидејќи е на СП во Египет со сениорската А-селекција на Македонија.

0 0a 0c 1 1c 2 2a 3 3d 3w 4 140021321_10218846703740834_8750680870670930690_o 140031854_10218846671540029_5562436474813357511_o 140036396_10218846721901288_6335364237881192359_o 140069198_10218846673660082_4856984827281989184_o 140101262_10218846715581130_7537997299228732561_o 140171199_10218846734621606_6793143282570832888_o 140217031_10218846713301073_7361022757660718724_o 140218957_10218846731981540_2898900409315161640_o 140285143_10218846702540804_1160669989506711367_o 140289664_10218846716861162_6476544853295661854_o 140293508_10218846731061517_8322781593002620047_o 140308389_10218846717061167_1006708358846854271_o 140327349_10218846685540379_1894426880559070205_o 140347778_10218846716181145_5226401602645253488_o 140357800_10218846730261497_6670238155302735614_o 140391667_10218846703900838_7383538101980098288_o 140399413_10218846666099893_3855419868170389803_o 140412112_10218846735421626_4932492959839237016_o 140576247_10218846701900788_8483274799357310730_o 140580282_10218846730181495_1504728168671934808_o 140584602_10218846687260422_9063688173962288942_o 140584602_10218846687260422_9063688173962288942_o0 140584602_10218846687260422_9063688173962288942_o1 140603775_10218846734101593_2464192309362721656_o 140638439_10218846665379875_1308541840158411819_o 140678005_10218846735901638_9005821603929712586_o 140715502_10218846644459352_5594380996140067632_o 140745366_10218846735461627_5750895036092942751_o 140747705_10218846721941289_624900437598282386_o 140853571_10218846730701508_8427699067404473148_o 140974706_10218846666339899_8830611207507748456_o h h2 h6 h21 h23 h34 h55 h33333333 h3333333333333333