Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Uncategorized > (Фотогалерија) ЖРК Вардар е комплетен, Ристова го има целиот ростер на располагање
(Фотогалерија) ЖРК Вардар е комплетен, Ристова го има целиот ростер на располагање

(Фотогалерија) ЖРК Вардар е комплетен, Ристова го има целиот ростер на располагање

Вчера, Драгана Ристова конечно го собра тимот на едно место. ЖРК Вардар е комплетен по доаѓањето на репрезентативките кои имаа обврски кон кадетската селекција. Во „Јане Сандански“ се работеше вредно, во продолжение ви носиме 80сетина фотогафии од вчерашниот прв заеднички собир на тимот.

vardarki-kompletni-na-treninzite-se-tempira-formata-za-pochetokot-na-prvenstvoto-14989

1 1a 2 3 5 4 6 7 8 9 68418740_10214998763584735_5098582718195695616_n 69372954_10214998761624686_5346231477375860736_n 10 11 12 13 14 14r 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 29 69375621_10214998741864192_5204025397968109568_n-1 30 33 34 35 36 37 38 39 40 41 68753071_1309417529221146_1945685709109067776_n 42 43 44 45 46 47 69356534_10214998817506083_8151599609978814464_n 49 50 51 52 54 55 56 57 58 59 60 68803676_10214998810905918_25335359244075008_n 64 65 66 67 68960488_10214998778145099_9179320172207407104_n 68 69 70 71 73 76 77 78 79 80 81