Friday ,12 April 2024
Последни:
Home > Uncategorized > Втората екипа на Жрк Вардар ја заврши полусезоната во супер лигата.
Втората екипа на Жрк Вардар ја заврши полусезоната во супер лигата.

Втората екипа на Жрк Вардар ја заврши полусезоната во супер лигата.

Вториот тим на Жрк Вардар предводени од Симе Симовски завршија со настапите во Супер лигата,по првиот дел од сезоната.Екипата забележа 6 победи и 4 порази.

1 коло: Жрк Вардар-Жрк Металург 14:20

2 коло: Жрк Вардар-Ѓорче 31:15

3 коло: Жито Прилеп-Жрк Вардар 26:39

4 коло: Жрк Вардар-Вардар 23:36

5 коло: Жрк Пелистер 2012-Жрк Вардар 21:34

6 коло: Жрк Металург-Жрк Вардар 23:19

7 коло: Жрк Ѓорче-Жрк Вардар 10:22

8 коло: Жрк Вардар-Жито Прилеп 27:20

9 коло: Вардар-Жрк Вардар 28:18

10 коло: Жрк Вардар-Пелистер 2012 29:22

Девојките пред новата година,ќе настапат на турнир во Хрватска.

Фото:Жрк Вардар мк.

Leave a Reply